Lloydz Adjustable Timing System

Met dit verstelbare timing tandwiel van Lloydz is de timing van de ontsteking en inspuiting van de injectoren aan te passen op uw Victory.
Door deze kleine aanpassing merkt u direct erg veel verschil en gaat uw Victory mooier en soepeler op het gas vanuit de lage toeren, de ideale Victory Performance!

De afstelling kan maximaal 6 graden worden vervroegd of 8 graden worden vertraagd, waardoor de ideale afstelling voor uw Victory gekozen kan worden. Uiteraard hangt de afstelling van het timing wheel af van de huidige setup van uw Victory.

Door het tandwiel optimaal af te stellen krijgt uw Victory een betere gas-respons bij een lager toerental. Vanaf bijna stationair tot 2500 tpm reacheert uw Victory beter en merkt u duidelijk veel verschil. Ook wanneer u een Power Commander gemonteerd heeft en uw Victory last van pingelen heeft is dit timing wheel de oplossing.

Wij rijden nu zelf al enige tijd met de Adjustable Timing Wheels van Lloydz op onze eigen motoren en weten de ideale afstelling voor uw Victory. Natuurlijk kunt u ook eerst een rit maken op één van onze demo modellen, kom langs en ervaar het verschil!

Deze ‘must-have’voor uw Victory is gemakkelijk te monteren, uiteraard doen wij dit voor u graag en hebben wij doorgaans altijd in voorraad.
Victory Motorcycles De Jong Alphen is de dealer van Lloydz Motor Works in Nederland.
Geïnteresseerd in een Lloydz Adjustable Timing System? Neem dan direct contact op met Rick via rick@dejongalphen.nl

Terug naar Performance Parts.