Victory Performance

Victory Motorcycle staat bekend om zijn standaard geweldige prestaties! Een standaard Victory hoeft u niet direct opnieuw te laten afstellen en te voorzien van een ander uitlaatsysteem. Een standaard Victory is gewoon GOED!
Lees meer over het motorblok van de Victory modellen de Victory Motorcycles Freedom 106 V-twin

Natuurlijk kunt u uw Victory persoonlijker te maken door accessoires toe te voegen, maar denk ook eens aan Performance parts om uw Victory af te laten stellen naar uw wensen van motorrijden.
U kunt hierbij denken aan andere uitlaten voor een mooier en voller geluid. Wij leveren verschillende uitlaatsystemen van bijvoorbeeld Highway Hawk, Lloydz en dr Jekill & mr Hyde.

Sinds het begin van Victory in Nederland zijn wij ook dealer van Lloydz Motorworks accessoires. Deze firma uit Amerika maakt hele mooie en functionele Performance parts voor Victory`s, van luchtfilters tot complete Superchargers!
Eén van hun best verkochte producten is een Lloydz Adjustable Timing System.

Wij hebben op onze demo`s verschillende Performance accessoires gemonteerd en kunnen u ook alles vertellen over het effect. Al nieuwsgierig wat wij kunnen leveren, klik dan om de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de mogelijkheden voor de tuning van uw Victory.

Timing Wheel 1

Lloydz Timing Wheel