Victory Hammer S

De meest dikke Amerikaanse Muscle Cruiser ziet er niet alleen Sportief uit, hij is het ook!
Deze Victory Hammer S is voorzien van een upside-down voorvork, sportieve wielen, fraaie 2-tone kleurstelling, dubbele remschijven en een 250mm brede achterband!

De Victory Hammer S is voorzien van een UP-SIDE DOWN voorvork. Deze voorvork zorgt voor een verbeterde vering en demping van de Hammer S. De voorvork is stugger dan de traditionele voorvork en kan de remkracht van de dubbele 300 mm remschijven met 4 zuiger remklauwen beter aan.

De Victory Hammer S is voorzien van een zeer vette achterband.

De achterband is maar liefst 250mm breed en heeft de Hammer S direct een sportief uiterlijk. Het design van de zwarte aluminium velgen met rode bies maakt het geheel compleet.

De Victory Hammer S is voorzien van een dubbele tellerset.

In tegenstelling tot de andere Victory Cruiser modellen is de Hammer S voorzien van een analoge toerenteller. De andere modellen hebben de toerenteller digitaal in de boordcomputer verwerkt.
Deze boordcomputer is uiteraard nog steeds bij de Hammer S inbegrepen waar u gemakkelijk alle gegevens van uw Hammer S kunt zien.

Onze Victory Hammer S hebben wij voorzien van een prachtige set Akrapovic uitlaatdempers.

Deze uitlaatdempers zijn leverbaar vanuit de Victory Performance accessoirelijn en hebben een E-keur waardoor met een gerust hart Europa kunt doorrijden.
Natuurlijk zijn deze dempers gemakkelijk te verwijderen waarmee u niet alleen met het uiterlijk van de Hammer S de show steelt, maar ook met het prachtige geluid uit de Victory 106 Cubic Inch motor.

Victory Hammer S € 19.890,-
Victory Performance Akrapovic Exhaust Black € 1.750,-
Kosten rijklaar maken € 449,-
Totaal rijklaar € 22.089,- inclusief 5 jaar fabrieksgarantie.

Offerte aanvragenProefrit aanvragenInformatie aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht